Carro - Hiss och diss

Tänkte bli lite wannabe-Elin genom att också lista 3 bra saker som hänt i veckan och 3 dåliga!

Denna blir för vecka 9..

Veckans hiss:

1.  Skellefteå kan andas ut ordentligt! När dom vann Luleå på lördagseftermiddagen, vann dom också ett nytt Elitseriekontrakt! Bra jobbat med tanke att experterna för bara någon vecka sen dömde ut Skellefteå! Värre för Luleå dock, som ikväll spelar en avgörander match om det blir kvalserien eller inte..

2. Jag är nog inte den enda som tycker att Jörgen Autland, Norge förtjänade att vinna, efter tre 3:e platser och två andra platser kan man förstå att han gärna ville vinna i söndags! Detta kommer marknadsföra Vasaloppet i Norge, precis som kommentatorerna på SVT1 sa efter målgången och intresset kommer då också växa! Heja Norge!

3. Peter "Foppa" Forsberg är tillbaka och jag är riktigt glad att han valde Colorado i slutändan, laget jagar slutspelsplats och en förstärkning som Peter Forsberg är sällsynt, inte för att man kan förvänta sig att han börjar göra poäng men också för att locka fans och detta blir även en kick för spelare och ledare! Sen att han får 30 miljoner för 3 månaders spel är ju inte heller fel!

Veckans diss:

1.  Hur kan man sätta upp slalombackar som man i princip vet att folk kan skada sig och i värsta fall kan dö i? En ny olycka har hänt inom slalomen och denna gången var det Österrikaren Matthias Lanzinger som hade oturen på sin sida.. Att se bilderna från det otäcka fallet där hans ben vrids i en onaturlig rörelse är inte roligt och jag vill se större säkerhet för slalomåkare nu på stört! Låt oss inte förlora människor för att vi vill göra en så ultimat sport som möjligt..

2. Hockeyförbundet har flera gånger tagit upp frågan: "Ska vi ha 16 lag i Elitserien?" och nu börjar jag, som är Leksandsupporter trötta, när ska dom någonsin bestämma sig egentligen? Jag vill inte bara se 16 lag i Elitserien för att Leksand är i Allsvenskan utan jag vill se 16 lag för att skapa en modernare, lyxigare känsla i Elitserien, jag menar.. Som det ser ut nu är det ju värsta knattehockeyn, samma lag år ut och år in. Kom igen! Och om vi ska kunna behålla bemärkelsen "Andra bästa ligan i världen" efter NHL såklart så måste vi våga förändra!

3. "Kalla faller igen" - ja, så löd överskriften när Charlotte Kalla ännu en gång ramlar i skidspåren som kostar henne avancemang i den tävlingen! Kalla har under hela vintern haft stora förhoppningar på sig och det märks att hon har den pressen på sig! Det hela började när Kalla gjorde en mirakelvändning i slalombacken mot finskan, men efter det har resultaten sinat.. Kanske måste hon få vila lite från "Sveriges nya skiddrottning", för den bemärkelsen är inte lätt att bära!


Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

söt header :)

2008-03-03 @ 18:01:20
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: An ony

Lite kopierat från tidningar?

2008-03-03 @ 18:53:16
Postat av: Carro

Lia Florenz: Man får tacka :)
Any one: Alla får ha sina egna åsikter så..
Skriv vem du är istället och kom med förslag hur vi kan förbättra oss!

2008-03-03 @ 20:06:20
URL: http://youngsters.blogg.se
Postat av: an ony

Jag är en kritiker som gillar att kritisera. Du kan ju svara på frågan om kopiering?
Har bara kollat på denna sida så inte mycket att förbättra, förutom att inslagen verkar vara skrivna av lasse anrell eller niclas danielsson^^

2008-03-18 @ 16:18:29
Postat av: Carro

Any One: Okej, respekterar din åsikt..
och med det menas?

2008-04-08 @ 22:59:08
URL: http://youngsters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0